امروز: 1403/02/09 سروش | اینستاگرام | ایتا

تامین سنگ پروژه های دولتی و سازمان های بزرگ از سنگ های ساختمانی کرمان

پیرو مصوبه شورای تامین استان مبنی بر تامین محصولات ساختمانی مورد نیاز شرکت های بزرگ صنعتی و دستگاه های اجرایی ودولتی از محصولات استان به میزان 50 درصد وبا توجه به پیگیری های صورت گرفته توسط انجمن ، دومین جلسه پیگیری این مصوبه در مورخ یکشنبه 12 شهریورماه سال جاری در سازمان صمت با حضور اعضای هیات مدیره وانجمن و نمایندگان سازمان صمت ، استانداری کرمان ، انجمن پیمانکاران عمرانی و قرارگاه سپاه و بسیج مهندسین به نمایندگی از قرارگاه خاتم  برگزار شد .

در این جلسه نمایندگان انجمن به معرفی ظرفیت های معادن و کارخانجات استان و پروژ ه های سنگی او اقدامات انجام شده توسط انجمن پرداختند، در این جلسه نمایندگان سپاه و بسیج مهندسین و نماینده انجمن پیمانکاران عمرانی ضمن استقبال از پیشنهاد انجمن جهت تامین سنگ پروژه های سازمان های مربوطه خواستار برگزاری جلسات بیشتر و معرفی ظرفیت های سنگ استان شدند.

درپایان مصوب شد:

1-انجمن درهمایش انجمن پیمانکاران عمرانی استان که در مهرماه برگزار خواهد شد حضور و به معرفی ظرفیت ها و توانایی های سنگ استان بپردازد.

2-جلسه بعدی در محل واحدهای تولیدی و فرآوری سنگ استان مستقر در شهرک های صنعتی برگزار و از ظرفیت های واحدهای تولیدی  بازدید گردد و ارتباطات منجر به عقد قرارداد با کارخانه ها گردد.

3-درکمیته های فنی سازمان صمت از دفتر فنی استانداری در جلسات حضور داشته باشند تا تامین پروژه های سنگی استانداری هم توسط واحد های تولیدی سنگ استان صورت گیرد.

4-انجمن در زمینه ارتقاء کمیت و کیفیت و بازاریابی سنگ استان برنامه ریزی داشته باشد.

5-پروژه های ساخت و سازی که توسط سپاه دراستان کرمان در حال پیگیری هست بصورت مستقیم به انجمن معرفی گردند

کلیه حقوق مادی و معنوی نزد وب سایت انجمن سنگ استان کرمان محفوظ میباشد.

کلیه مقالات و مطالب سایت تحت نظر و دیدگاه شخصی نویسنده بوده و انجمن سنگ مسئولیتی در این خصوص ندارد

امروز
دیروز